dissabte, 31 de desembre del 2011

FILET MIGNON AL VI DE RIOJA



Aquesta llaminera és molt fàcil de fer i molt bona. Ja fa temps que la faig i segur que tothom agrada 

Ingredients: ( 4 persones)

Llaminera de porc (1/2 és la quantitat per persona)
Ceba o escalunya (millor escalunya)
 “beacon” tallat finet
Mantega
1 gotet de vi de Rioja
200cl de nata liquida per muntar
Sal marina i pebre
Cordill

Preparació:

1r.- Tallem la llaminera en quatre trossos iguals i emboliquem cada un dels trosso amb un tall de “beacon” amb el cordillet.
 
2n.- En una paella posem la mantega i a foc suau la desfem a continuació posem els rotllets de llaminera i els anem fregint a foc suau per tot els costats, quan estan pràcticament fets afegim la ceba o l’escalunya picada i la sofregim, afegim el vi i el reduïm una mica i finalment afegim la nata i espessim la salsa.

És importat utilitzar un bon vi, pot ser un Rioja o altre tipus de vi negre i que serà el mateix que acompanyarà el plat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...