divendres, 14 d’octubre del 2011

TOMÀQUETS FARCITS

És una molt bon a opció per l’estiu, fàcil i ràpid de preparar, segurament amb diferents farcits, tots els hem fet alguna vegada o altre. Tot i que estem a mitjans d’octubre, la temperatura ens acompanya per fer tots aquests tipus de plats fresquets.

Els tomàquets els podem farcir amb infinitat d’ingredients: gambes, formatge, bacallà esqueixat, escarola, enciam, olives negres i verdes, anxoves, tonyina, ou dur,...............
Potser un dels millors tomàquets per farcir són els de Montserrat

Ingredients :

1 tomàquet i mig per persona
Enciam
1 0 2 llaunes de tonyina
Olives verdes o negres
1 ceba tendra
Pebrot escalivat
Vinagreta:
Oli d’oliva, vinagre, alls, cogombres i cebetes amb vinagre

Preparació:

1r.-  Dividir el tomàquets en dos meitats i buidar-los

2n.- Preparar el farcit: Tallar petit l’enciam, la ceba, que prèviament la podem posar amb una mica de vinagre, les olives i esmicolen la tonyina.

3r.- Preparem la vinagreta, tallant ben petit els alls, els cogombres i les cebetes i ho barregem amb l’oli i el vinagre ( poca quantitat) .

4t.- Adoben el farcit amb la vinagreta

5è.- Omplim els tomàquets i en aquest cas posem al damunt unes olives i pebrot escalivat.


  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...