diumenge, 2 d’octubre del 2011

MENÚ D'UN DIUMENGE DE SETEMBRE


Bé aquest cop posaré tot un menú d’un diumenge del mes de setembre, segurament més complert i elaborat que altres festius.
Vam comença amb un aperitiu amb uns gotets de Sopa de tomàquet,  servida freda.



Unes carxofes en conserva molt petites, amb pebrot vermell escalivat, també podrien ser tires de piquillo  i un tros d’anxova, ja fa temps les  vaig veure en un bloc que actualment no recordo, ho tenia pendent i aquest ha estat el moment.


 Unes olives


 Unes gambes a la planxa



De primer una amanida amb fruites, aprofitant que ja s’estan acabant  els melons, les síndries i els préssecs, l’enciam tipus roure i rodó, amb tomàquets xerris i pernil salat tallat petit, també hi podríem posar unes gambes bullides o fetes al vapor, prèviament pelades. El meló i la síndria a boletes i el préssec a daus petits, acompanyada amb una vinagreta amb oli, vinagre de Mòdena i melmelada de tomàquet. Si no tenim la melmelada també esta bona.


De segon conill al forn a les herbes acompanyat amb espàrrecs frescos a la planxa i bròquil al vapor.


Per acabar uns gelats de diferents gustos que els venen en els supermercats Veritas, ecològics i alguns d’ells sense llet, molt bons. Tot i que segons els experts no s’aconsella menjar fruita ni gelat per acabar un àpat.


 





 I al final en comptes d’un cafè o un té, res millor que una infusió d’herbes digestives que són depuratives i ens ajudaran a una millor digestió dels aliments.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...