diumenge, 15 de maig del 2011

SAQUETS DE PASTA BRICK AMB PÈSOLS OFEGATS I PERNIL SALAT


Continuant amb els productes de temporada i de proximitat uns saquets amb pèsols ofegats, és un plat que és bo i té bona presentació, de tota manera els podem farcir del que més ens agradi com bolets, verduretes....... i tant els podem fer salats o dolços.

Ingredients:  (4 persones)

4 fulles de pasta brick
50 g de pernil salat
1 kg. de pèsols
1 ceba tendra petita
3 alls tendres
Oli, sal marina
Enciams variats

Preparació:

1r.- Desgranar els pèsols

2n.- Tallar la ceba i els alls tendres ben petits.

3r.- En una cassola i amb un raig d’oli d’oliva hi posem la ceba i els alls, un cop ho tinguem sofregit abans que se’ns posin rossos hi afegim els pèsols i una mica de sal i foc lent i ben tapats, és a dir ofegats perquè tapats amb l’aigua que deixen anar  ells mateixos és couen. De tant en tant sacsegem la cassola. Els meus eren molt tendres i amb molt poca estona han estat cuits.

4t.- Amb un pinzell untat amb mantega el passem per la làmina de pasta i la farcim amb els pèsols ofegats i el pernil salat tallat a trossets. Així fins a farcir les 4 fulles de pasta.



5è.-  Tanquem agafant les voreres i doblegar com un farcellet i clavar un escuradents perquè no s’obri.



6è.- Amb el forn pre-escalfat a 180º posem una safata amb els farcellets i més o menys amb uns 8 minuts els tindrem fets, hem de vigilar que no es cremin. Un cop fets traiem els escuradents.

Mentrestant podríem preparar l’amanida i muntem el plat amb el farcellet i l’amanida.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...