diumenge, 17 d’abril del 2011

AMANIDA DE FAVETES A LA MENTA

 
Aprofitant que és època de favetes i que ja les tenia confitades he fet aquesta amanida que esta molt bona


Ingredients:

Enciam tallat petit
1 pot de favetes fregides amb oli o favetes confitades
4 talls de pernil d’ànec o 2 pernil ibèric
Uns trossets de foie

Salsa:
4 cullerades d’oli d’oliva de 0,4 graus
2 cullerades de vinagre de xerès
3o 4 fulles de menta fresca ben trinxadetes
1 pols de sal
1 pols de pebre blanc

Preparació:
 
1r.- Netegem l’enciam i amb l’ajuda d’una centrifugadora de verdures, eliminem l’aigua perquè l’enciam reabsorbeixi be la vinagreta. El tallem a juliana

2n.- Podem utilitzar les favetes de pot , però en el meu cas eren unes faves confitades   que ja tenia preparades.

3r.- prepararem la salsa

4t.- El foie el podríem tenir congelat i el filetegem

Muntarem l’amanida posem al fons del plat l’enciam a sobre les favetes amb el pernil  afegiríem el foie i ho amanirem amb la salsa.

Podem també posar pinyonets i a la sala hi podríem afegir 1 cullerada de mostassa blanca




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...